5 populaire boormachines

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Welke boormachines worden het meest verkocht? Dat kun je zien in deze top vijf van meest verkochte boormachines.



Deze top vijf is afkomstig van de Powertoolshop van CoolBlue. In deze winkel koop je al het gereedschap tegen lage prijzen. En alle boormachines en ander gereedschap worden zonder bezorgkosten de volgende dag bij je afgeleverd.

Je kunt alle vijf de boormachines (en veel meer) daar vinden. Inclusief prijzen, specificaties en testgegevens.

Top vijf best verkochte boormachines

1. Powerplus POWX0047LI

Voordelige accuboormachine die wordt geleverd met twee accu's van goede kwaliteit (geen memory-effect en en geen zelfontlading). Zo kun je niet meteen beginnen met boren en schroeven als je de Powerplus POWX0047LI uit de kast haalt, maar kun je bij grote klussen ook doorgaan met de tweede accu als de eerste accu leeg raakt. Deze Powerplus boormachine is helaas minder sterk bij het boren in harde steensoorten.



2. Bosch PSR 1810 Li-2

Ook deze accuboormachine wordt met twee accu's geleverd. Daarnaast krijg je er in één keer alle mogelijke accessoires bij (116 in totaal!). Ook wordt er een stevige aluminium opbergkoffer meegeleverd om dit alles in op te bergen. Ook deze boormachine is echter minder goed met hard steen.



3. Bosch PBH 2100 RE

Dat probleem hem je niet met deze boorhamer die bewijst dat je voor het "echte" boorwerk toch een boormachine met een stroomsnoer nodig hebt. De Bosch PBH 2100 RE is heel krachtig maar ook licht (slechts 2,2 kilo). Zelfs licht breekwerk kun je er mee aan. Boren kan deze boormachine in beton tot 2 centimeter.



4. Makita HR2230X4

Met deze supersterke Makita boormachine (710 watt / 2,2 Joule) kom je probleemloos wel 3 centimeter diep in de hardste betonsoorten. De Makita wordt geleverd met 14 SDS-plus boren van hoge kwaliteit waarmee je elke boorklus aankunt. Een sterk professioneel stuk gereedschap!



5. Bosch PSB 18 LI-2

De best verkochte accuklopboormachine. Een accuboormachine die wel geschikt is voor harde steensoorten. Ook zware schroefklussen kan deze Bosch accuklopboormachine moeiteloos aan. Ook de Bosch PSB 18 LI-2 wordt met twee accu's geleverd.



Al deze boormachines, en nog veel meer boormachines, kun je vinden in de Powertoolshop en andere aanbevolen winkels om gereedschap te kopen. Kijk daar voor alle informatie en de laatste en laagste actuele prijzen.

Top 5 gebaseerd op verkopen in 2015.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.