Sneakers dames. De mooiste modieuze damessneakers

Bas van Rijswijk     januari 01, 2021    

De top 5 van fabrikanten van modieuze sneakers voor dames. Dit zijn de beste merken voor modieuze damessneakers.

Meestal is een damessneaker niet veel anders dan een gewone sneaker met een licht kleurtje en in een wat kleinere maat. Maar er zijn merken schoenen die wat meer werk van hun sneakers voor dames maken.

All Star damessneakers

Hier kijken we naar vijf merken die leuke sneakers voor dames maken. Sneakers die modieus en vrouwelijk zijn. De mooiste en beste sneaker voor vrouwen.

1. Crime sneakers

Echte sneakers voor dames uit Italië. Hip, comfortabel en van hoge kwaliteit. Crime sneakers zijn echte damessneakers. Modieus en vrouwelijk, maar toch ook sportief en stoer. 

Crime sneakers zijn gemaakt van heel goede materialen en voorzien van mooie versieringen zoals studs en steentjes. 

De stijl van deze damessneakers is vintage. Veel Crime damessneakers zijn voorzien van een inside heel, een verborgen hak in de schoen zelf waardoor je benen langer lijken.
Crime sneakers. Informatie en aanbiedingen

2. MaiMai sneakers

Hoewel MaiMai ook andere soorten damesschoenen maakt bestaat het grootste deel van hun collectie toch uit sneakers voor dames. MaiMai is een bijzonder merk schoenen, het is namelijk een samenwerkingsverband van de mensen achter de Hogan sneakers en de Tod's sneakers. Een samenbundeling van krachten van twee toonaangevende merken, die gezamelijk heel bijzondere sneakers voor dames maken. 

MaiMai sneakers zijn echte damessneakers. Deze sneakers zien er heel modieus uit en zijn voorzien van mooie prints en versieringen als studs, strass en steentjes. Er is bij MaiMai sneakers voor dames aandacht besteedt aan de kleinste details.
MaiMai sneakers. Informatie en aanbiedingen

3. Candice Cooper sneakers

Evenals Crime is Candice Cooper een Italiaans merk sneakers voor dames. Ze staan bekend om hun handgemaakte damessneakers. Dit kunnen zowel hoge sneakers als lage sneakers zijn. 

Candice Cooper sneakers worden op een ambachtelijke manier gemaakt van prachtige leersoorten zoals kalfsleer, geitenleer en lamsleer. Maar Candice Cooper sneakers zijn meer dan alleen maar mooie gympen, de kwaliteit van deze casual damesschoenen is erg hoog en de pasvorm is geweldig.
Candice Cooper sneakers. Informatie en aanbiedingen

4. Est 1842 sneakers

Ook uit het Brabantse Kaatsheuvel komen heel mooie en trendy sneakers voor dames. Deze sneakers komen van schoenfabrikant Van Gastel die bekend staat als producent van enkele van de beste merken kinderschoenen. 

Maar met hun Est 1842 sneakers voor dames bewijzen ze dat ze ook modieuze en trendy sneakers kunnen maken. Het hele jaar door worden er nieuwe Est 1842 sneakers uitgebracht zodat je altijd damessneakers volgens de allerlaatste modetrends en schoenentrends kunt kopen.
Est 1842 sneakers. Informatie en aanbiedingen

5. DL Sport sneakers

DL Sport is een echte specialist in mooie trendy sneakers voor dames. Ze bieden een heel groot assortiment damessneakers die er niet alleen mooi en modieus uitzien, maar die ook heel comfortabel en plezierig zijn om te dragen. Een prachtige mix van sportiviteit en mode. 

Kijk vooral bij onderstaande aanbiedingen van DL Sport sneakers als je mooie modieuze maar ook sportieve sneakers voor dames zoekt.


Zie ook


Onderwerp:
Informatie en aanbiedingen DL Sport sneakers en andere beste damessneakers zoals de sneakers voor dames van Candice Cooper, Crime, Est 1842 en MaiMai. Deze schoenmerken maken modieuze sneakers voor vrouwen. Trendy damessneakers. Kijk hier voor alle aanbiedingen en koop de mooiste sneakers voor dames goedkoop.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.