Top 5 goedkope zorgverzekeringen 2015

Bas van Rijswijk     10:17    

Er kunnen weer nieuwe zorgverzekeringen afgesloten worden, en doordat alle prijzen van de zorgverzekeringen 2015 hoger liggen dan die van vorig jaar is het de verwachting dat er massaal wordt overgestapt.


Maar wisselen van zorgverzekering doe je natuurlijk alleen als je er wat mee opschiet. Daarom hebben we hier een top vijf met goedkoopste zorgverzekeringen 2015. Met uitleg en informatie, want de goedkoopste is natuurlijk niet altijd de beste.

Bij alle goedkope zorgverzekeringen wordt er uitgegaan van een vrijwillig eigen risico van 500 euro. Samen met het verplichte eigen risico van 375 euro kom je dan op een totaal eigen risico van 875 euro. Ook is er (op Ditzo na) bij onderstaande verzekeringen geen volledig vrije keuze van zorgverlener.

1. Anderzorg

Anderzorg heeft evenals verleden jaar de goedkoopste zorgverzekering 2015 in zijn pakket. Voor 66 euro per maand ben je klaar. Ook de aanvullende verzekeringen bij Anderzorg zijn goedkoop. Wil je een zorgverzekering met een zo laag mogelijk eigen risico (375 euro) dan is de Anderzorg zorgverzekering 2015 niet langer de goedkoopste. Dit is dus echt een zorgverzekering voor wie die de allerlaagste prijs wil en genoegen neemt met een hoog eigen risico.

2. Univé

Met een prijs van 67,50 euro per maand komt de Univé zorgverzekering 2015 op een tweede plaats in de top vijf van goedkope zorgverzekeringen 2015. Als je uitgaat van een minimaal eigen risico is Univé zelfs gedeeld eerste (met een prijs van 85 euro). Als je ook nog andere Univé verzekeringen hebt lopen (auto, huis, reisverzekering enz.) neemt de prijs zelfs nog meer af door pakketkorting. Die kan wel 10% bedragen! Univé is een verzekeraar zonder winstoogmerk en dat merk je aan de prijs van hun goedkope zorgverzekering 2015.

3. Menzis

Een goedkope zorgverzekering die toch goed is. Dat biedt Menzis met zijn zorgverzekering 2015. Niet alleen de basisverzekering van de Menzis zorgverzekering 2015  is met een prijs van 68,75 goedkoop, ook hun aanvullende verzekeringen behoren tot de goedkoopste. Je bent voor 6,95 euro per maand al aanvullend verzekerd. Bij Menzis kun je de basisverzekering uitbreiden met 6 aanvullende verzekeringen en 1 tandartsverzekering. Ondanks de lage prijzen valt er dus veel te kiezen.

4. Zilveren Kruis

Met een prijs van 69,12 euro per maand behoort ook de zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea tot de goedkopere zorgverzekeringen 2015. Zilveren Kruis maakt deel uit van Achmea, één van de grootste verzekeraars van Nederland. De prijs van de Zilveren Kruis zorgverzekering 2015 kan eventueel nog wat lager worden door een collectiviteitskorting.

5. Ditzo

Ditzo is een prijsvechter die ieder jaar met een goedkope maar complete zorgverzekering komt. Dat gaat ook weer op voor de Ditzo zorgverzekering 2015. Dit is de goedkoopste zorgverzekering met vrije keuze voor o.a. ziekenhuis en specialist. Als je daar veel waarde aan hecht is het verstandig om een Ditzo zorgverzekering af te sluiten. De Ditzo zorgverzekering 2015 kost 69,95 euro.

6. Bewuzt

Dit is eigenlijk een top vijf, maar we willen Bewuzt ook even meenemen. Samen met Univé (de nummer 2) is de Bewuzt zorgverzekering 2015 namelijk de goedkoopste als je kiest voor een minimaal eigen risico van 375 euro. Deze Bewuzt zorgverzekering 2015 kost 85 euro. Met hun allergoedkoopste zorgverzekering zijn ze trouwens ook maar 5 cent per jaar duurder dan die van Ditzo (70 euro). Een gevolg van het mooi afronden van prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */