De meest populaire schooltassen

Bas van Rijswijk     augustus 01, 2020    


Welke tassen zijn het meest populair als schooltas? Dat vonden wij interessant om eens uit te zoeken. Hier de top vijf van meest verkochte schooltassen.


Tip: Kijk voor de goedkoopste aanbieders van schooltassen op Beste Schooltas Kopen. De daar aanbevolen winkels hebben ook het beste assortiment als je een nieuwe schooltas zoekt.

1. The North Face Jester

Een ruime en veelzijdige rugtas van outdoormerk The North Face in sjiek zwart. Het is een ruime rugtas / schooltas met een inhoud van 27 liter en diverse vakken waaronder een groot hoofdvak. De rugtas (met heupgordel) is in nog acht andere kleuren te bestellen.

2. Herschel Pop Quiz

Deze marineblauwe rugtas van Herschel is met een inhoud van 20 liter wat kleiner, maar hij beschikt wel over een gepolsterd 15 inch vak voor een laptop.  De Herschel Pop Quiz rugzak / schooltas is ook in acht andere kleuren beschikbaar.

3.The North Face Borealis

De zwarte versie van de The North Face Borealis rugzak / schooltas (de tas is in 11 verschillende kleuren te koop). Met een inhoud van 29 liter biedt deze tas heel veel ruimte voor je schoolboeken en andere spullen. Bij deze luxe schooltas / rugzak is er veel aandacht besteed aan comfort. Zo zijn de schouderbanden van een combi van rubber en schuim die zorgen voor minder druk op je schouders. Het rugpand is ademend dankzij poreus textiel en diverse ventilatiekanalen. De rugzak / schooltas (met buikriem) kan ook gebruikt worden als laptoptas voor een 15 inch laptop.

4. Dakine Womens Wonder 15L Lattice Floral

Een kleinere schooltas en rugtas met een capaciteit van 15 liter. Een voordelige maar goede keuze voor wie niet zo heel veel ruimte nodig heeft. Deze hippe rugtas bevat een bevestiging voor een skateboard en een fleecevak voor een zonnebril. Deze op meisjes en dames gerichte rugzak is verkrijgbaar in 15 verschillende hippe designs.

5. Eastpak Padded Pak'r

Bij deze rugzak / schooltas heb je de keuze uit niet minder dan 37 verschillende kleuren en designs. Maar het is dan ook niet zo maar een rugtas, de Eastpak Padded Pak'r is misschien wel de bekendste rugzak ter wereld. Hij wordt gekenmerkt door een simpel maar heel doeltreffend design. 24 liter aan spulllen kun je er in kwijt. Dankzij een gewatteerde rugpand en de gepolsterde schouderbanden kun je deze rugzak lange tijd comfortabel op je rug dragen. Het is een heel sterke rugzak. Eastpak geeft 30 jaar garantie.

Op Beste Schooltas Kopen vind je alle informatie en prijzen. Van deze, en van heel veel andere goede schooltassen.

Zie ook: 



Onderwerpen:
Beste schooltas, beste rugzak scholieren, populaire schooltassen, scholier, rugzakken school.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.