Tuinmeubels: Top 5 merken tuinmeubelen

Wat voor tuinmeubels je ook zoekt, dit zijn de vijf beste tuinmeubelen merken. Kijk hier voor aanbiedingen van deze merken tuinmeubelen.

Beste tuinmeubelen Hartman

Wil je een loungeset, dinertuinset, ligstoel, tuintafel of andere tuinmeubelen kopen? Hier vind je de top vijf van beste tuinmeubelen merken. Dit zijn de fabrikanten die een ruime collectie mooie tuinmeubels tegen een betaalbare prijs aanbieden. De top vijf beste tuinmeubelen merken.


1. Hartman tuinmeubelen

Veel mensen denken bij Hartman nog aan de plastic tuinstoelen en tuintafels van vroeger, maar Hartman is helemaal met de tijd meegegaan en levert prachtige loungesets, tuinsets en andere tuinmeubels van materialen als wicker, aluminium, synthetische draden, staal en hout. En ook de kunststof tuinmeubelen van Hartman zien er tegenwoordig schitterend uit.


Beste tuinmeubelen merken: Hartman tuinset


De nieuwste Hartman tuinmeubelen zien er niet altijd mooi uit, maar het zijn ook tuinmeubels van de hoogste kwaliteit. De buitenmeubelen blijven lang goed en mooi, en danzij de ergonomische vormgeving zitten ze heerlijk. Ook als je de hele dag op je terras doorbrengt.

Het Nederlandse kwaliteitsmerk Hartman gebruikt materialen die slijtvast en weerbestendig zijn. Zo dat je eindeloos lang van je tuinmeubels kunt genieten.

2. Garden Impressions tuinmeubelen

Een loungeset, tuinset of ligstoel, maar ook een parasol. hangmat, schommelbank, beschermhoes of een partytent, Garden Impressions biedt het allemaal. Deze Nederlandse fabrikant behoort tot de grootste producenten van tuinmeubels in Europa, een merk dat in deze top vijf van beste tuinmeubelen zeker thuis hoort.

Tuinmeubelen merken: Garden Impressions tuinmeubels

Beste merken tuinmeubelen: Garden Impressions loungeset

Garden Impressions heeft zich deze plek toegeĆ«igend met een zeer uitgebreide tuinmeubelcollectie, zeer scherpe prijzen, een goede kwaliteit met goede garantie, maar bovendien met prachtige tuinmeubelen die voldoen aan de laatste trends op het gebied van tuinmeubels. 

Met mooie kleuren, fraai uitgevoerd wicker-vlechtwerk en met handige functionaliteiten. Zo kun je in veel sets de loungekussens veilig wegbergen en zijn rugdelen vaak te verstellen of te verplaatsen.

Garden Impressions levert de beste tuinmeubels in alle soorten en modellen, en niet alleen de meubelen zelf, maar ook veel accessoires.

3. Beliani tuinmeubelen

Zoek je design tuinmeubelen? Kijk dan vooral eens bij de collectie tuinmeubelen van Beliani. Dit design-meubelmerk heeft ook een grote tuin-collectie met alle soorten tuinmeubels in prachtige designs. Niet alleen gaat het daarbij om heel veel verschillende soorten tuinmeubelen, maar ook om veel verschillende stijlen en materialen. Bij Beliani vind je design tuinmeubels van hout, metaal, rotan, kunststof, zachte stof, wicker en zelfs van steen, graniet en beton.

Beliani tuinmeubels - beste tuinmeubel merken

Design tuinmeubelen: Beliani tuinmeubels


Het Zwitserse Beliani ontwerpt en maakt designmeubels voor binnen en buiten. Soms strak, soms extravagant, maar altijd stijlvol en altijd met een uniek design. En wat ook belangrijk is, is dat deze designmeubelen voor tuin en woning heel goed te betalen zijn.

Als je op zoek bent naar mooie design tuinmeubelen, dan zijn de Beliani design tuinmeubelen absoluut een aanrader.

4. Allibert tuinmeubelen

Aan de naam zou je het niet zeggen, maar Allibert Outdoor is een Nederlandse fabrikant van tuinmeubelen. Alllibert staat bekend om zijn tuinmeubels die zowel heel goed van kwaliteit als betaalbaar zijn. Allibert biedt een brede collectie tuinmeubels, met loungesets, balkonssets, ligbedden en natuurlijk tuinstoelen en tuintafels.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol bij Allibert. In de fabriek in Rijen wordt met zorg voor het milieu geproduceerd en alle producten zijn recyclebaar. Allibert is een merknaam van Jardin wat op zijn beurt weer onderdeel is van de Keter Group, een multinational waar onder andere ook het merk Curver deel van uitmaakt.

Beste tuinmeubelen: Allibert tuinmeubels

Beste merken tuinmeubelen: Allibert dining set buiten


Allibert geeft drie jaar garantie op alle tuinmeubelen. Maar in de praktijk gaan de meubels natuurlijk veel langer mee.

Ook bij Allibert vind je tuinsets en andere tuinmeubels in alle soorten. Van wicker loungesets tot kunststof kuipstoeltjes, van een compacte balkonset tot zeer comfortabele lange ligbedden.

5. Jardin tuinmeubelen

Jardin is een specialist in kunststof tuinmeubels. Op dat gebied is deze Nederlandse tuinmeubelfabrikant met afstand de marktleider in Europa. Jardin tuinmeubelen zijn kunststof tuinmeubels met een luxe uitstraling, maar ook met een betaalbare prijs. De Jardin tuinmeubelen worden gemaakt in Rijen en Enschede.

Beste tuinmeubelen: Jardin tuinmeubels

Beste tuinmeubels merken: Jardin tuinmeubel set


Jardin tuinmeubels bieden een ultieme combinatie van comfort en een mooie esthetische uitstraling. De kunststofstoelen zijn er in vele modellen, van stapelbare modellen tot verstelbare tuinstoelen. Bij de collectie kunststof tuintafels vind je zowel compacte balkontafels als grote tuintafels voor wie niet op de ruimte hoeft te letten.

Zie ook:

Foto bovenaan: Hartman tuinmeubelen


Onderwerp:
Top vijf van beste merken tuinmeubels. Deze beste tuinmeubelen merken maken tuinmeubel sets, tuinstoelen, lounge sets en andere tuinmeubelen van de beste kwaliteit. Kijk hier voor informatie en aanbiedingen van deze beste merken tuinmeubels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.