Beste goedkope laserprinters

Bas van Rijswijk     11:12    

Laserprinters hebben de naam duur te zijn. Toch valt dat reuze mee. Voor 55 euro heb je al een goede laserprinter.


Een laserprinter maakt mooie prints dan een inktjet, en hij is meestal een stuk voordeliger in het gebruik. Een toner met inkt kost veel geld, maar gaat veel langer mee dan een inktcartridge.

Hieronder hebben we een top vijf met goede maar ook goedkope laserprinters. We beginnen met een eenvoudige goedkope laserprinter die alleen in zwart/wit kan printen, en we eindigen met een echte alleskunner van HP.

De genoemde prijzen zijn afkomstig van de Printershop We adviseren deze winkel als je een nieuwe printer zoekt. Ze bieden een ruime keuze uit laserprinters en inktjetprinters van alle belangrijke merken. De prijzen zijn laag en alles wordt gratis thuisbezorgd!

Samsung Xpress M2022

Goedkope zwart wit laserprinter, 54,99 euro
Voor zo'n 55 euro heb je al een laserprinter. De Samsung Xpress M2022 kan echter wel alleen in zwart/wit printen, heeft geen netwerkadapter en biedt geen extra mogelijkheden zoals scannen en kopiëren. Maar het is wel een goede laserprinter voor wie snel en zonder problemen zwart wit afdrukken wil maken. Ook is de Samsung Xpress M2022 lekker compact zodat je hem gewoon op je bureau kan plaatsen.Samsung CLP-365

Goedkope kleurenprinter, 109 euro
Wil je in kleur kunnen printen? Dan is de Samsung CLP-365 een goedkope kleuren-laserprinter. De Samsung ReCP printtechnologie staat garant voor haarscherpe prints in kleur, en de eco-stand zorgt ervoor dat je zuinig maar toch ook snel kunt printen. Helaas kun je ook de Samsung CLP-365 niet via het netwerk gebruiken. Als je dat wilt moet je kiezen voor zijn duurdere broertje, de Samsung Xpress 410W (149 euro).

HP Laserjet Pro CP1025NW

Kleuren-laserprinter met WiFi, 119 euro
Maar dan is de HP Laserjet Pro CP1025NW een veel goedkopere oplossing. Deze goedkope HP Laserjet print niet alleen in kleur, maar je kunt hem ook via WiFi (draadloos) of Ethernet (bedraad) op je lokale netwerk aansluiten. De HP Laserjet Pro CP1025NW biedt uitstekende printafdrukken met dank aan de HP ImageREt 2400-technologie. Een ander voordeel van deze HP Laserjet is dat deze gebruik maakt van 4 toners met 4 kleuren. Dit voorkomt verspilling als je een kleur minder gebruikt.


HP LaserJet Pro Color MFP M177FW

All-in-one kleuren-laserprinter met WiFi, 259 euro
Nog een stapje hoger op de lader staat de HP LaserJet Pro Color MFP M177FW. Deze kleuren-laserjet is meer dan alleen een printer. Je kunt er ook mee scannen, kopiëren en zelfs mee faxen. Kortom een echte alles-in-één laserprinter die geschikt is voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. En toch kost deze HP LaserJet Pro Color maar 259 euro.

HP LaserJet Pro Color MFP M476DW

All-in-one A3 kleuren-laserprinter met WiFi, 449 euro
Nog eens stapje verder gaat de MFP M476DW. Met deze HP Laserjet kun je namelijk ook automatisch dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren. Een echte alleskunner. Ideaal voor op kantoor.

Nog veel meer goede goedkope printers

Kijk bij de Printershop voor nog veel meer goede en goedkope laserprinters en inktjetprinters. Van alle bekende merken zoals HP, Canon, Brother, Xerox, Epson en Samsung. En alles binnen een dag gratis thuisbezorgd!

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */